• Sistemul swisspor pentru pardoseli

  Sistemul swisspor pentru pardoseli

 • swissporEPS Panta

  swissporEPS Panta

 • swissporEPS T Fono

  swissporEPS T Fono

 • EPS Grafitat - swissporLAMBDA Por

  swissporLAMBDA - EPS Grafitat

»
Noutati » Placa Polistiren Expandat

Placa Polistiren Expandat

Placa Polistiren Expandat EPS 150 cu folie hidroizolanta din PS de culoare neagra cu grosimea de min. 0.6mm atasata pe conturul partii superioare a placii de polistiren.

Dimensiunea placii în suprafata medie utila este de 0.85 mp cu o grosime a placii de polistiren expandat de 1-3 cm + 2 cm înaltimea nuturilor

Placile au 2 straturi, cel inferior realizat din polistiren expandat EPS 150 cu nuturi pe partea superioara si stratul superior care consta într-o folie de PS neagra cu grosimea de min 0,6 mm rezistenta la impact, folie care mentine conducta pe pozitie si asigura un strat hidroizolant
Pentru o imbinare cat mai buna fiecare placa are folia superioara din PS mai lata cu un rand de nuturi pe lungimea si latimea placii din polistiren expandat.

Inaltimea nuturilor de 20 mm, distanta dintre ele de 50 mm si forma speciala a nuturilor de pe folie cu „umeri” ajuta la montajul si fixarea cu usurinta a tevilor de 16 sau 17mm, instalatorii castigand timp pretios prin faptul ca nu mai sunt nevoiti sa foloseasca agrafe pentru fixarea tevilor pe placa, precum in cazul altor sisteme de incalzire in pardoseala.

Catalog Produse 2023

Deviz360

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est Nr. 1, 107064 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj