• Sistemul swisspor pentru pardoseli

  Sistemul swisspor pentru pardoseli

 • swissporEPS Panta

  swissporEPS Panta

 • swissporEPS T Fono

  swissporEPS T Fono

 • EPS Grafitat - swissporLAMBDA Por

  swissporLAMBDA - EPS Grafitat

»
Noutati » Sistem compozit de izolare termica la exterior Swisspor COMPACT

Sistem compozit de izolare termica la exterior Swisspor COMPACT

Sistemul compozit de izolare termica la exterior swisspor COMPACT – ETICS reprezintă o variantă importantă de execuție a anvelopei clădirii.

Izolarea termică eficientă a pereţilor exteriori va face mediul interior mai confortabil iar facturile pentru energia utilizată vor fi mai mici. Acest lucru este valabil atât pentru perioada de toamnă-iarnă (pentru încălzire) cât şi pentru vară cînd utilzăm aparate pentru răcire/aer condiţionat.

Sistemul compozit de izolare termica la exterior swisspor COMPACT - ETICS joacă un rol important atât la clădirile noi, precum și în cazul renovărilor.

Sunt vizate diferite aspecte, spre exemplu ecologia, economia de energie, durabilitatea și estetica dar, sunt luate în considerare și aspectele practice, spre exemplu ușurința, siguranța și exactitatea montajului.
In cadrul sistemului compozit de izolare termica la exterior swisspor COMPACT - ETICS sunt disponibile o gama largă de solutii si produse swisspor din care puteti alege solutia dorita de dumneavoastra.

Astfel cu ajutorul produselor swisspor veti executa această aplicație ireproșabil din punct de vedere tehnic și la cele mai înalte standarde de calitate.

Portofoliul extins de produse Swisspor va oferă, de asemenea, plăci de izolație din spumă rigidă EPS și XPS special concepute pentru zone sensibile la fizica clădirilor, cum ar fi tranzițiile componentelor clădirii între fațadă și sol.

Materialele de izolație swisspor aduc o contribuție valoroasă la performanța economică în construcții, conservă resursele și oferă beneficii economice semnificative pentru zona economică romaneasca.

Plăcile din polistiren expandat swisspor EPS sunt eficiente din punct de vedere ecologic, conservă resursele și sunt 100% reciclabile.
 


Catalog Produse 2023

Deviz360

Contact

  S.C. SWISSPOR S.A Com. Berceni; Sos. de centura Ploiesti Est Nr. 1, 107064 jud. Prahova
   S.C. ISOPOR S.R.L. Cluj-Napoca, Calea Baciului, Nr.1-3 400230 jud. Cluj